مخازن نگهداری مواد شیمیایی از نام آنها مشخص است که برای ذخیره کردن موقت یا طولانی مدت مواد شیمیایی مختلف استفاده میشوند که اهمیت آنها در صنایع بسیار زیاد است. شاید برخی افراد ابتدا به سایز، مکانی برای نگهداری، مواد سازنده و هزینه فکر کنند اما مهمترین موردی که باید به آن توجه داشته باشید، نوع موادی است که نگهداری شوند. با مشخص کردن این نوع تمامی اطلاعات بعدی نیز مشخص میشوند که بهترین گزینه برای انتخاب و خرید کدام است؟در صورتی که به این مقوله اهمیت ندهید و از مخازن درستی استفاده نکنید نه تنها باعث هدر رفت منابع و مواد شیمیایی خواهید شد بلکه سلامت محیط زیست و کارکنان را نیز به خطر میاندازید چرا که مخازن نامناسب در طول زمان دچار پوسیدگی و سوراخ شدگی خواهند شد و محتویات آن به بیرون نشت پیدا خواهد کرد.
پمپ تزریق مواد شیمیایی یا Chemical Injection Pump که به نامهای دوزینگ پمپ ها و یا مترینگ پمپ نیز شناخته می شود، اختصاصا برای این طراحی شده تا مقدار بسیار دقیقی از یک ماده شیمیایی را به درون آب، بخار یا جریان گاز با سرعت مشخص پمپ کند. به عبارت دیگر از دوزینگ پمپها برای بهبود عملکرد خط تولید، کاهش میزان خوردگی تجهیزات و جریان خطوط لولهای استفاده می گردند که بسته به دما و فشاری که در آن کار می کنند، تحت الزامات شیمیایی و سیالی خاصی هستند. ادامه مطلب ...
چربی گیر واحدی است که برای جداسازی ذرات جامد یا مایع از یک فاز مایع به کار می رود . مواد قابل شناوری ( به طور عمده روغن های غیر امولسیونی و مواد آلی ) معمولا در طراحی تجهیزات تصفیه مقدماتی در صنعت نسبت به مواد قابل ته نشینی از اهمیت بیشتری برخوردار می باشند. بدین منظور در بیشتر پالایشگاه ها ، واحدهای شیمیایی ، رستوران ها ، آشپزخانه ها و سایر واحدهای صنعتی از تجهیزات جداسازی آب- روغن استفاده می شود.از انواع چربیگیر میتوان به چربی گیر API اشاره کرد.
ادامه مطلب ...صنایع فلزات و آبکاری و پوشش دهی یکی از آلوده ترین و خطرناک ترین پساب های صنعتی حاوی اکثر فلزات سنگین را تولید می کنند که لزوم به کارگیری شیوه های پیشرفته تصفیه فاضلاب آبکاری (Water Plating Effluent Treatment) را به روشنی نمایان می سازد. تصفیه فاضلاب صنعت آبکاری اجازهی ورود فلزات سنگین و سایر آلوده کننده ها را به محیط نمی دهد یا به اندازه ای غلظت آن ها را پایین میآورد که خطرات بسیار کمی برای محیط ایجاد خواهد کرد. با توجه به تنوع فلزات سنگینی که در پساب صنایع آبکاری وجود دارد، لزوم استفاده از تصفیه فاضلاب آبکاری مختص هر فلز سنگین نسبت به تخلیه آن ها به درون محیط یا روش های با بازدهی بسیار پایین مثل فیلتراسیون و غیره، بیش از پیش احساس شده و در مورد تصفیه فاضلاب آبکاری باید حساسیت بسیار بیشتری نشان داد. این عملیات به منظور کاهش عوارض جانبی زیست محیطی و انسانی پساب های تولید شده در آن مانند کاهش میزان سمی بودن کروم، سرب، نیکل، روی و مس برای میکروارگانیسم ها، اثرات مضر قلع بر روی سیستم ها، اثرات مضر بر روی سیستم های صنایع آبکاری، بیماری های شدید پوستی و سرطان زایی آرسنیک به دلیل داشتن ترکیبات سمی و بیماری و سندرم های ناشی از سمی بودن کادمیم و غیره بسیار حیاتی است.
ادامه مطلب ...